2024

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är trettonfest24-1024x603.jpg

Trettondagsafton hade vi församlingsfest i Vätternkyrkan. God mat, qviss och musikalisk underhållning. Tre generationer Wallgård bjöd på vacker musik. Staffan Wallgård, Andreas Wallgård och August Hellström.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Sno24-645x1024.jpg

Vintern har varit lång i år. Det är i mitten av Februari och Christer får fortfarande skotta snö utanför kyrkan. Vi hoppas att det snart blir ljusare tider.

Sopplunchen på tisdagar är igång igen och vi har många besökare som uppskattar soppan som serveras med bröd, kaffe och kaka. Den här tisdagen är det Viola Richardsson och Christer Carlsson som serverar.

Takbyte 2023

Årets största projekt var omläggningen av kyrkans tak. Det påbörjades i mitten av Juni och var färdigställt under juli. Unga flinka män klättrade utan fruktan runt på det branta taket och bytte underlag och takpannor som legat där sedan 1917. Nu hoppas vi att taket klarar sig 100 år till!