Saxtorp

saxtorpbilderFörsamlingens sommarhem Saxtorp ligger naturskönt vid Vätterns strand vid Tycklingeviken. En vacker promenad- och cykelväg utefter Vätterns strand på ca 2 km leder till Saxtorp. Bilväg finns från rv 50 via Klosterledsgatan och Tycklingevägen. Vid Saxtorp finns badstrand och brygga. Huset består av storstuga, loft, kök, förråd och toalett. Köket är välutrustat för servering av mat och kaffe för upp till 50 personer. På loftet finns ca 10 sovplatser.

Vår och höst har scouterna sina samlingar vid Saxtorp och under juni-augusti har församlingen sina gudstjänster där.

Möjlighet finns för enskilda och grupper att hyra Saxtorp under tidsperioderna april-maj och september-oktober. Vissa förbehåll finns.
(ingen uthyrning under sommarmånaderna)

Hyreskostnaden är 800 kr/dygn och 500 kr/upp till 5 timmar. Saxtorp är en alkoholfri miljö.

För information om uthyrning kontakta Staffan, 0143-10714.

hyrasaxtorp@vatternkyrkan.se