Vintern i Vätternkyrkan

21 dec 2022.

Vår kära Lisbet Wallgård lämnade oss efter en kort tids sjukdom. Saknad och sörjd av många. Vi ser fram emot att få mötas igen!

Luciafirande och Trettondagsfest

Lucia firades tillsammans med Fritidshemmet Tussilagons barn ute på gården vid kyrkan. Det var -10 grader kallt men många kom för att avnjuta luciasångerna och smaka på lussefikat som vännerna i kyrkan bjöd på.

Innan jul kom det en del snö som behövdes ta hand om. Christer Carlsson körde snöslunga på gården för att göra kyrkan nåbar för besökare. Tyvärr låg inte snön kvar så länge till fritidsbarnens stora sorg, men det blev lättare med snöröjningen!

6 januari hade vi Trettondagsfest i kyrkan igen! På grund av covidpandemin har festen varit inställd ett par år men nu satsade vi igen! Vi hade husband i form av Gunilla Djärf, Sven-Olov Liljegren, Åsa och Nils-Eric Johansson. Gitarrtrion Staffan Wallgård, Andreas Wallgård och August Hellström. Vi löste en Tipstolva tillsammans och tittade på filmen ”Biskop Holgers lantliga eskapader” från 2013. Vi åt goda pajer som lagats till av församlingsmedlemmar och avslutade med glass, kolasås och trevliga tillbehör. Ett sammantaget mycket trevligt kalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *