Sommar i Saxtorp

Det har varit en mycket varm och lång sommar i år och Saxtorp har fungerat som en svalkande oas med möjlighet till samvaro och bad i Vättern. Under sommarkvällarnas gudstjänster har vi kunnat njuta av värmen och lyssnat till undervisning och vacker musik och även konst! Många har kommit och bidragit till gemenskapen. Tack för i sommar!

Ekumenisk sånggudstjänst

I den ekumeniska böneveckan i Vadstena hade vi en gemensam sånggudstjänst i Vätternkyrkan. Människor från alla Vadstenas församlingar möttes, lyssnade på, och sjöng med i sångerna

Kristoffer Skoglund berättade om sitt helande från en kronisk sjukdom, Helena Sundström spelade vackert på sin nyckelharpa och vi sjöng gemensamt sånger ut psalmboken. Staffan Wallgård, Nisse Martinsson, Anders Düring och Lennart Djärf på gitarr, flygel, elbas och orgel.